Rent.OneDrone.com - Your One Stop Drone Rental.

Menu
Your Cart
NAJEMITE DRON ZA VSE VAŠE PROJEKTE
ŠIROK NABOR DJI DRONOV ZA VSAKOGAR
ODLIČNA ORODJA ZA NADZOR, MAPIRANJE, PREGLEDE
Izberite opremo
Izberite obdobje
Naložite dokumente
Naročite preko spleta
Prevzemite opremo

Najemite Pametno

Najem dronov ponuja prihranek denarja, omogoča dostop do najnovejše tehnologije in zadnjih modelov na trgu, zmanjša tveganje in odpravi komponento stalnega vzdrževanja. Prednosti najema so zagotovo izjemno privlačne tako za komercialne, kot tudi za rekreativne uporabnike dronov.

Brošura PDF

Prenesite brošuro z osnovnimi informacijami o izposoji s klikom na sliko.

YouTube Video

Oglejte si naš predstavitveni video o najemu dronov na našem YouTube kanalu.

Prednosti NAJEMA dronov v primerjavi z nakupom:

PRIHRANEK:

Najem dronov je bistveno cenejši od nakupa. Nakup dronov je lahko zajetna investicija, medtem ko najem omogoča eleganten dostop do zrakoplova za manj denarja. To je še posebej koristno, če dron potrebujete le za določene projekte ali občasno uporabo.

PRILAGODLJIVOST:

Zrakoplov najamete le takrat, ko ga potrebujete, brez dolgoročnih obveznosti do lastništva. To vam omogoča, da lahko drone uporabljate glede na povpraševanje po vaših projektih, brez omejitev, ki jih prinaša lastništvo, brez osnovnih sredstev in brez upravljanja plovnosti flote.

PREPROST DOSTOP DO NOVE TEHNOLOGIJE:

Najem dronov vam omogoča, da ostanete v koraku z najnovejšimi tehnološkimi napredki in inovacijami. Področje dronov se nenehno razvija, vsako leto prihajajo na trg novi droni. Z najemom lahko enostavno pridete na novejše modele, ne da bi bili obremenjeni z zastarelo lastniško opremo.

BREZ TVEGANJA, BREZ VZDRŽEVANJA:

Če zrakoplov kupite, kot lastnik nosite odgovornost za popravila in vzdrževanje ter tvegate gotov upad cene, ko pride na trg novi model. Pri najemu se izognete stroškom vzdrževanja, saj so ti odgovornost najemodajalca. To vam omogoča, da se v celoti osredotočite zgolj na uporabo dronov za svoje projekte, ne da bi skrbeli za tehnične težave ali okvare.

PREIZKUS PRED NAKUPOM:

Najem dronov je odličen način preizkusa različnih modelov in znamk, predno se odločite za nakup. Ta način omogoča, da lahko drone med sabo primerjate in ocenite, kateri vam bi najbolj ustrezal. Brez prevelikih stroškov lahko zlahka stestirate uporabo le-teh.

ENOSTAVNI KORAKI NAJEMA:

Pri OneDrone se trudimo, da celotno uporabniško izkušnjo najema prilagodimo vašim potrebam na preprost in učinkovit način. Poskrbeli smo, da vas do najema loči le nekaj korakov, ki jih lahko opravite kar na našem spletnem mestu. Če pa bi si želeli več znanja in svetovanja, pa imamo pri nas strokovno podkovano ekipo, ki vam bo postregla z vsemi podrobnostmi.